Kocaeli’deki sağlık hizmetleri konuşuldu

Kocaeli’deki sağlık hizmetleri konuşuldu

Kocaeli Kamu Hastaneleri Başhekimleri Değerlendirme Toplantısı, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleşti.

Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan, başkan yardımcıları ile ilimizdeki kamu hastaneleri ve ağız diş sağlığı merkezlerinin başhekimleri katıldı. Gerçekleşen toplantıda pandemi süresince merkezlerde sunulan sağlık hizmetleri detaylıca değerlendirildi, gerekli planlamalar oluşturuldu. Toplantıda ayrıca aşılama çalışmaları, servis ve yoğun bakım doluluk oranları, genel sağlık hizmetlerinin işleyişi gibi konularda değerlendirmelerde bulunuldu.

 

SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan toplantıda gerçekleştirdiği açılış konuşmasında koronavirüsle mücadelede en önemli silahın aşı olduğunun altını çizdi. Yüksel Pehlevan tüm vatandaşları aşılarını yaptırmak üzere kendilerine en yakın sağlık merkezlerine davet etti.  Toplantıda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık tarafından Kocaeli’deki kamu hastanelerinde genel durum ve planlamaları anlatan bilgilendirici bir sunumda gerçekleştirildi.

 

manset-2-131.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.