Kocaeli’de kuyumcular 1 hafta kapalı

Kocaeli’de kuyumcular 1 hafta kapalı

Nuri Koç, kuyumcularda para ve yurtdışı ihtimalli döviz ve genel temas riskinin koronavirüsü yaygın hale getirme kaygısı yüzünden 30 Mart tarihine kadar Kocaeli’de tüm kuyumcuların kapalı olacağını söyledi.

Kocaeli'de kuyumcular bir hafta kapalı Kocaeli Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Koç, kuyumcularda para ve yurtdışı ihtimalli döviz ve genel temas riskinin koronavirüsü yaygın hale getirme kaygısı yüzünden 30 Mart tarihine kadar Kocaeli’de tüm kuyumcuların kapalı olacağını söyledi.

Tüm dünyada etkisini göstermeye başlayan koronavirüs salgını nedeniyle tüm kurum ve kuruluşlarda önlemler arttırıldı. Kocaeli Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Koç, “Kuyumcular olarak bir hafta kapalıyız” dedi. Koç şunları söyledi: “Değerli halkımız, dün akşam Sağlık Bakanımızın herkes kendi OHAL’ini ilan etsin açıklamalarından sonra kuyumcularda para ve yurtdışı ihtimalli döviz ve genel temas riskinin koronavirüsü yaygın hale getirme kaygımız yüzünden hiç kimsenin sağlıktan başka düşüncesi olmaması, sorumlu vatandaşlık bilinci ve basiretli tüccar olma gereğidir.

'NÖBETÇİ KUYUMCU' ÇÖZÜMÜ

Bu sebeple Kapalıçarşı ve tedarikçilerimizin de kapatması ile sağlıklı fiyatlandırma yapılamayacağı için bu günden itibaren tüm kuyumcuların, derneğimiz ve fiyat ekranının bu durum geçinceye kadar şimdilik kapalı olacak. Bu arada kuyumcular olarak devletimizden bizden talep ve ihtiyaç olursa ve tabi ki sağlık şartlarını dikkate alarak 30 Mart itibari ile nöbetçi kuyumcu da dahil çoğunluğun kabul ettiği çözümler üreterek, hizmet etmeye çalışacağımızı da halkımıza saygıyla duyuruyoruz. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğimizle. Evde kal, sağlıkla kal Kocaeli.” Özgür Kocaeli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.