Kocaeli'de hırsızlık yaptı, Manisa’da yakalandı

Kocaeli'de hırsızlık yaptı, Manisa’da yakalandı

Kocaeli Karamürsel ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapan şüpheli, polisin sıkı takibi sonucu çaldığı araçla kaçtığı Manisa’da düzenlenen operasyonla yakalandı. Sahte kimlikle kaldığı otelde yakalanan şüphelinin farklı suçlardan arandığı ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre olay, 18 Nisan 2026 tarihinde Karamürsel’de meydana geldi. Bir iş yerinden 2 cep telefonu, tipbox kutusu, 500 TL nakit para ile iş yeri önünde bulunan 2023 model pikap araç çalındı. Yapılan incelemeler sonucu hırsızlık olayını U.A. isimli şüphelinin gerçekleştirdiği belirlendi. Kocaeli İl
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile Karamürsel Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği’nin ortak çalışmasında, şüphelinin çalıntı araçla Manisa’ya gittiği ve sahte kimlik kullanarak bir otelde kaldığı tespit edildi. Bunun üzerine 20 Nisan’da Manisa’da düzenlenen operasyonla U.A. yakalanarak gözaltına alındı.

10 FARKLI DOSYADAN ARANIYORMUŞ
Yakalanan şüphelinin 10 farklı dosyadan arandığı ve ayrıca 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Çalıntı pikap ise Manisa’da terk edilmiş halde bulunarak yapılan işlemlerin ardından sahibine teslim edildi.Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.