“Kocaeli’de bu beyinsizlerden var mı?”

“Kocaeli’de bu beyinsizlerden var mı?”

 CHP İl Başkanı Kuşkan 2013 yılını değerlendirdi. Yolsuzluk operasyonu konusunda başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun “İçimizdeki beyinsizler yüzünden...

 

CHP İl Başkanı Kuşkan 2013 yılını değerlendirdi. Yolsuzluk operasyonu konusunda başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun “İçimizdeki beyinsizler yüzünden rezil oluyoruz” sözüne gönderme yapan Kuşkan, “Kocaeli’de de bu beyinsizlerden kimse var mı?” diye sordu.

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, il binasında düzenlediği basın toplantısında 2013 yılını değerlendirdi. Kuşkan, tüm Kocaeli halkının yeni yılını kutladı. Kentin önemli sorunları olduğunu ifade eden Kuşkan, “Kentte olumsuz bulduğumuz konular oldukça fazla. Kocaeli eğitimde içler acısı halde. Sağlık ve çevreyle ilgili ciddi sıkıntılar var. Acil yoğun bakım ünitelerinde önemli sıkıntılar var. Çevreyle ilgili sıkıntıları hep birlikte yaşıyoruz. Çevre kirliliği konusunda akla ilk etapta Dilovası gelse de tüm Kocaeli’de çevre sorunlarını yaşıyoruz. 13 belediyesi olan, tek başına iktidarda olan, 7 milletvekili olan AKP, Kocaeli’de bir Cengiz Topel Hava Alanı sorunu çözülemedi” dedi.
 ULAŞIMDA KAYIP YIL
Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun 2009 yerel seçimlerinde söz verdiği vaatlerin bugün yapılmadığını dile getiren Kuşkan, “2013 yılı ulaşım açısından da kayıp bir yıldır. Ulaşımla ilgili yapılmış bir şey yoktur. Ulaşım master planı dağ  fare doğurmuş niteliğindedir. Bizim bugün monoraya binmiş olmamız lazımdı. Bunun projesi bile hazırlanmadı. 5 yıl sonra kendi havaalanımız olacaktı. Cengiz Topel Hava Alanı’nı bile halledemediler. ‘Teleferik alternatif ulaşım sağlayacak’ dediler. Böyle bir projeye bile başlamadılar. Raybüs yapılacaktı. 5 yıl önce verdikleri bu sözler akıllarına bile gelmedi. Kentte yaşayan insanlara yalan söyleyip oy aldılar hiç birini yapmadılar”  diye konuştu.
 

ANA HEDEF BÜYÜKŞEHİR
Başkan Kuşkan konuşmasına şöyle devam etti: “Kent 10 yıldır acemiler tarafından yönetiliyor. Bir şeyi anlamaları vakit alıyor. Böyle bir kentte yaşıyoruz. Sahte üyelik sürecini yaşadık. Başbakan’a yaranmak için sahte üye yaptılar. CHP Kocaeli’de seçime hazır. Önceden AKP adayını belirledi. ‘Siz ne zaman belirleyeceksiniz?’ deniyordu. Artık böyle bir şey olmadı. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Bazı ilçeleri almış olmamız bizi kesmez. Bizim ana hedefimiz Büyükşehir Belediyesi’dir. Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi CHP’nin adayı tarafından yönetilecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.