Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu kuruldu

Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu kuruldu

Gebze’de faaliyet gösteren Akalın Şirketler Topluluğu'nun sahibi Erol Akalın öncülüğünde Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu kuruldu.

Yozgat yöresine ait 7 derneğin yöneticileri Gebze'de bulunan Fesa Busıness Hotel'de bir araya geldi. Toplam 40 yönetici federasyonun oluşumunu ilan ederken, değerlendirme toplantısı da yaptılar. Kocaeli’de görev yapan daire müdürleri ile eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı ve eski Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar da bu toplantıya katıldı. 
Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu kurucu Başkanı Erol Akalın, daha kurumsal ve daha işlevi geniş bir çatı altında hizmet vermek istediklerini belirtti, “Biz, hem doğduğumuz yere; hem doyduğumuz yer olan Kocaeli’ye hizmet etmek istiyoruz. Bu yüzden birlik ve beraberlik içinde; birimiz derdi; hepimizin derdi düşüncesiyle çalışacağız; elimizden gelen hizmetin en güzelini yapmak için gece-gündüz gayret göstereceğiz” dedi. 
Eski Bakan Lütfullah Kayalar da “Tavsiyem şudur ki; derneğin içine asla siyaseti sokmayalım ama siyaset yapanlara da destek verelim.” dedi. Özgür Kocaeli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.