Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası seçime gidiyor
Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası için genel kurul tarihi duyuruldu. Mevcut Başkan Mehmet Bostancı tekrar aday olduğunu belirterek, “Yönetim kadromuzda değişiklik yok. Tam kadro olarak yola devam ediyoruz” dedi.
Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası 14. Olağan Genel Kurulu için takvim duyuruldu. Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO) 10 Eylül 2022 tarihinde genel kurul, 11 Eylül 2022 tarihinde ise seçimlerin gerçekleşeceği, çoğunluğun sağlanamadığı takdirde genel kurulun 17 Eylül’de seçimin ise 18 Eylül’de, aynı yerde yapılacağı belirtildi. 354 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimde mevcut Başkan Mehmet Bostancı’nın yeniden aday olduğu öğrenildi. “Adayım” diyen Bostancı, şu ifadelerde bulundu; “İki yılın sonunda yoğun çalışmalar neticesinde odamızı belli bir noktaya kadar getirdik.
“YÖNETİM KADROMUZDA DEĞİŞİKLİK YOK”
Bir sonraki dönemde arkadaşlarımızın yetki vererek, yaptıklarımızın üzerine koyarak tekrar katkı sunmaya çalışacağız. İki yılda yapılan bir seçimde kendilerinin demokratik hakkı olan oy kullanma haklarını yarım saatlerini ayırarak kullanmalarını arkadaşlarımdan rica ediyorum” dedi. Yönetim ile ilgili de konuşan Bostancı, “Yönetim kadromuzda değişiklik yok. Tam kadro olarak yola devam ediyoruz” ifadelerinde bulundu.
Haber: Barış AYAR
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.