Kocaeli Valisi Yavuz,  o sunucuya ‘zavallı’ dedi

Kocaeli Valisi Yavuz, o sunucuya ‘zavallı’ dedi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Halk TV’deki programında Türk Mukavemet Teşkilatı hakkında konuşan ve haddini aşan sözler sarf eden sunucuya sosyal medya hesabından tepki göstererek ‘Zavallı’ dedi

Halk TV isimli televizyonda program yapan Ayşenur Arslan, Kıbrıs’ta Rumların EOKA örgütüne karşı mücadele eden Türk Mukavemet Teşkilatıyla ilgili herkesi şoke eden sözler söyledi. Yunanistan ve Rumların Enonis planına karşı mücadele eden, kuruluşunda rahmetli Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın da yer aldığı Türk Mukavemet Teşkilatını, “Suikastçi”  şeklinde sözler sarf eden Ayşenur Arslan’a birçok kesim tarafından tepkiler geldi.  Arslan’ın söylediği sözlere bir tepki de Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’dan geldi.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN  KINADI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kıbrıs’ta Türk varlığını korumak için büyük mücadele veren, 1976 yılında Türk Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığına dönüştürülen Türk Mukavemet Teşkilatına yönelik ithamları nedeniyle sunucu Ayşegül Arslan’ı kınadı. Yavuz. Sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı. “Kıbrıs’taki Türk Mukavemet Teşkilatı’na suikastçı ve illegal diyerek Kıbrıs Türkü’nün haklı davasına gölge düşürüp, şehitlerimizin kemiklerini sızlatan, sözleri ile kimin safında durduğunu ifşa eden zavallı #AyşenurArslan’ı kınıyorum” dedi.

 

df.jpg

  

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.