Kocaeli Valiliği uyardı! Yine geliyor

Kocaeli Valiliği uyardı! Yine geliyor

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, bölgemizde akşam saatlerinden itibaren şiddetli fırtına beklendiği ve Pazartesi günü sabah saatlerine kadar süreceği ifade edilerek, vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Kocaeli Valiliği tarafından kuvvetli fırtına uyarısında bulundu. Valilik tarafından Cumartesi akşamı için de fırtına uyarısında bulunulmuş ve akşam saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle bazı noktalarda ağaç devrilmesi ,sahil kesiminde ise bazı bölgelerde su taşkınları yaşanmıştı. Pazar günü öğle saatlerinde yapılan uyarıda ise, akşam saatlerinden itibaren başlayacak ve Pazartesi günü sabah saatlerine kadar devam edecek kuvvetli fırtına beklendiği ifade edildi.

DİKKATLİ OLUNMALI

Valiliğin yapmış olduğu açıklamada şu ifadeler kullanıldı.”Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara’da ve Batı Karadeniz’in Batısı’nda rüzgarın, bugün (Pazar) akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar etkili olacağı değerlendirilen fırtına sebebiyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur”

Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.