Kocaeli Üniversitesi ormanlar için ekip kuruyor

Kocaeli Üniversitesi ormanlar için ekip kuruyor

Kocaeli Üniversitesi Türkiye'nin birçok noktasında çıkan orman yangınları sonucu bu yaraların sarılması ve yeniden ağaçlandırma çalışmaları yapmak için KOÜ öğrencilerinden ve personellerinden gönüllü ekip oluşturacak.

Kocaeli Üniversitesi, yangın felaketinin yaralarının sarılmasında tam destek veriyor. Kocaeli Üniversitesi, ülkemizin birçok noktasında aynı anda çıkan orman yangınlarının yarasının sarılması ve yeniden ağaçlandırma çalışmalarında faaliyet göstermek üzere, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ve personelini kapsayan gönüllü veri tabanı oluşturuyor. Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünün ilgili kurumlarla irtibata geçmesi neticesinde, belirlenen-ihtiyaç duyulan noktalarda yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına gönüllü katılım sağlanacak. Bu dayanışmaya katılım sağlamak isteyen Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ve personelleri Kocaeli Üniversitesi resmi sosyal medya hesaplarından veya [email protected] adresine bilgilerini e-posta olarak göndererek gönüllü olabilecekleri belirtildi.

“BÜYÜK HASSASİYET GÖSTERDİ”

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi'nin tüm mevcudiyetiyle, aziz Milletimizin üzüntüsünü paylaştığını ifade ederek, “80 bin öğrencisi ve 6 bini aşkın personeliyle üniversitemiz her sorunda olduğu gibi bu konuda da büyük bir hassasiyet gösterdi. Rektörlük olarak üniversite ailemiz içerisinden gelen yardımda bulunma isteğini koordine etmek amacıyla gönüllü veri tabanını oluşturma kararı aldık” dedi.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

 

kocaeli-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.