Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine seminer

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine seminer

Marmara Kariyer Fuarı kapsamında “Sağlık Bakanlığı Personel İstihdamı, Kariyer İmkanlar” ve “Proje Destekleri Bilgilendirme” Semineri Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda ve Kocaeli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı kapsamında; Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Av. Onur Korkmaz, Sağlık Bakanlığı Türkiye Sağlık Enstitüleri Uzmanı Büşra Gümüş ve Hemşire Aytül Sezer, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilere meslek etikleri ve deneyimleri hakkında önemli bilgiler aktardı.
KOÜ Tıp Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen seminere Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan Kuş, KOÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayla Ergin, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi, sağlık idarecileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sempozyum açılış konuşmalarının ardından Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Av. Onur Korkmaz tarafından katılımcılara “Sağlık Bakanlığı Personel İstihdamı, Kariyer İmkanlar” konusundaki sunum, interaktif görseller eşliğinde aktarıldı.
Akabinde katılımcılar, TÜSEB görevlisi hemşire Aytül Sezer tarafından sunulan “Proje Destekleri Bilgilendirme Sunumu” konularında bilgilendirildiler.
Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği ve son derece verimli geçen seminer, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan Kuş tarafından konuşmacılara çiçek ve belge takdim edilmesi ile sonlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.