Kocaeli Tıp Merkezi Güneşspor’a sponsor oldu

Kocaeli Tıp Merkezi Güneşspor’a sponsor oldu

İlimiz kulüplerinden Güneşspor, sağılık konusunda çok önemli sponsorluk anlaşmasına imza attı. Yeşil-Siyahlı ekip, Kocaeli Tıp Merkezi arasındaki anlaşma 1 yıllık olacak.

Küçük yaş gruplarında ilimizin en önde gelen kulüpleri arasında yer alan, Kocaeli ve Türk Futboluna birçok oyuncu kazandıran Güneşspor, bir ilki gerçekleştirip sağlık konusunda hem futbolcularını, hem de yakınlarını ilgilendiren bir anlaşmaya imza attı. Kocaeli Tıp Merkezi ile 1 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzalayan Yeşil-Siyahlı ekipte, futbolcular her sezon tam teşekküllü kontrolden geçecek.

ŞENTÜRK, “ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE”

Güneşspor Kulübü Başkanı Nebil Uzun ile Kocaeli Top Merkezi adına İletişim Müdürü Ayşegül Yıldız ile İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Topnur’un hazır bulunduğu sponsorluk anlaşmasının süresi 1 yıl olacak. Bir yıl sonra anlaşma yenilenecek. Kulüp Başkanı Nebil Uzun, “Kocaeli amatör kümesinde çok önemli bir proje. Sporcularımız sezon öncesinde tam teşekküllü kontrolden geçecek. Bizim için sporcularımızın sağlığı önceliğimiz olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.