Kocaeli Şehir Hastanesi enine boyuna değerlendirildi

Kocaeli Şehir Hastanesi enine boyuna değerlendirildi

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Denetim ve Müşavirlik Daire Başkanı Mustafa Sakarya ve ekibi, Kocaeli Şehir Hastanesini değerlendirmek üzere Kocaeli’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Kocaeli Şehir Hastanesi şantiyesi ve birimlerinin A’dan Z’ye değerlendirildiği yerinde incelemelerde Bakanlık ekibine Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başta olmak üzere sağlık üst yöneticileri ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.  Hastanenin yataklı servisleri, ameliyathane, poliklinikler, teknik, tıbbi ve özellikli birimlerinde çeşitli incelemelerde bulunan heyet, firma yetkililerine önemli gördüğü konularda çeşitli notlar da aldırdı. Firma yetkilileri tarafından Daire Başkanı Sakarya ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a güncel durumla ilgili çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu.

ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

Yerinde incelemeler sonrasında ise Denetim ve Müşavirlik Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Sakarya, İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, SYGM teknik heyet, yüklenici firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda inşaat çalışmalarında gelinen nokta masaya yatırıldı, gerekli planlamalar oluşturuldu. Kocaeli Şehir Hastanesi tamamlandığında, sunulacak özellikli hizmetlerle, ilimizin sağlık hizmetleri yelpazesini genişletecek ve sadece Kocaeli'ye değil Marmara bölgesine sağlık turizmi alanında önemli katkılar sağlayacak.

Haber: Barış AYAR

 

manset-2-350.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.