‘Kocaeli sahipsiz bir kent’

‘Kocaeli sahipsiz bir kent’

 Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, kent ve ülke gündemiyle alakalı bazı değerlendirmelerde bulundu. Kocaeli için “sahipsiz...

 

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, kent ve ülke gündemiyle alakalı bazı değerlendirmelerde bulundu. Kocaeli için “sahipsiz kent” ifadesini kullanan Duyar, Kocaeli’nin özellikle son yıllarda çok kötü yönetildiğini ifade ederek, “Kent, Bakan Ergün’ün umurunda değil. Pepe sonrası bir çivi bile çakılmadı” dedi.

 

 ERGÜN BAŞARISIZ

 

Kentteki çalışmalarla ilgili de konuşan Duyar, “Kocaeli gerçekten çok kötü yönetiliyor. AKP’ye mensup bir bakan ve bunun yanı sıra 6 milletvekili var. Ama buna rağmen Kocaeli’ye hizmet gelmiyor. Havaalanında bir komedi yaşanıyor, trafik konusunda hiçbir çalışma yok. Bunların Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün umurunda olduğunu düşünmüyorum. Osman Pepe olsa, Kocaeli’ye Ergün’den çok daha fazla hizmeti olurdu. Pepe’den sonra Kocaeli’ye bir çivi çakılmadı. Kendisi bakanken Ankara boyutlu hizmetler Kocaeli’ye daha çabuk gelirdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.