Kocaeli Saadet’e bir ayda 670 üye

Kocaeli Saadet’e bir ayda 670 üye

  Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı aylık divan toplantısını yoğun ve çoşkulu bir katılımla Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi....

 

 

Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı aylık divan toplantısını yoğun ve çoşkulu bir katılımla Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı Sinan Ejderoğlu, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Saadet Partisi Kocaeli İl Müfettişi Recep Sarıdoğan, il yönetim kurulu, ilçe teşkilatları, Gençlik Kolları, İl Kadın Kolları ve çok sayıda partili üye katıldı.

Gerçekleştirilen İl Divan toplantısında Saadet Partisi Kocaeli teşkilatına bir ay da 670 üyenin partiye kayıt olduğu açıklandı. 670 Üyeyi temsilen Mücahit Yaman, Ceyhun Şimşek ve İnşaat Mühendisi Tuncay Sancar olmak üzere 3 kişiye rozet takdimi yapıldı.  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu tarafından yapılan rozet takımının ardından Ejderoğlu, yeni üyelerin hayırlı olması temennisinde bulundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.