Kocaeli, onlarında şehri, Dünya onlarında gezegeni!

Kocaeli, onlarında şehri, Dünya onlarında gezegeni!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, sokak hayvanları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanan ve sosyal medya hesabında yayınlanan kısa video, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Sosyal medya hesaplarını, oldukça başarılı bir şekilde kullanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, verilen ve yapılan hizmetler dışında, yaptığı paylaşımlarda da oldukça önemli mesajlar vererek, pek çok konu hakkında farkındalık da yaratıyor.  Sokak hayvanlarına dikkat çekerek, farkındalık yaratmak isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  kısa bir süre önce hazırlayıp yayınladığı video ile yine yürekleri ısıttı.

 

DUYGULANDIRDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesabından, ‘Kocaeli onların da evi’ ifadeleri ve #MutluŞehirKocaeli, #Kedi , #Köpek etiketleri ile paylaşılan 33 saniyelik videoda, kullanılan görüntüler ve seslendirmede ki ifadeler, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Videoda yapılan seslendirmede   “Onlar bizim can dostlarımız. Bazen sevdiğimiz, bazen korktuğumuz, bazen de sahiplendikten sonra terk ettiğimiz sokak hayvanları, onlarda acıkıyor, susuyor ve hastalanıyor. Onlarında duyguları var. Onlarda bizim gibi ilgiye ve sevgiye muhtaç, şüphe yok Kocaeli onlarında şehri,  dünya onlarında gezegeni, Kocaeli Büyükşehir onlarında hizmetkârı, onlarında belediyesi” ifadeleri, izleyenleri duygulandırdı.

 

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.