Kocaeli Merkezli 4 İlde Operasyon: 30 Gözaltı, Tonlarca Kaçak Ürün Ele Geçirildi!

Kocaeli Merkezli 4 İlde Operasyon: 30 Gözaltı, Tonlarca Kaçak Ürün Ele Geçirildi!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, dev bir operasyona imza attı. Kocaeli merkezli olarak 4 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 30 kişi yakalanırken, tonlarca kaçak tütün ve tütün mamulü piyasaya sürülmeden ele geçirildi.




Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, sonuç vermeye devam ediyor. Kaçak tütün ürünlerine yönelik yürütülen dosya kapsamında değişik tarihlerde yapılan 6 ayrı yakalamada; çok sayıda doldurulmuş ve boş makaron, nargile tütünü, elektronik sigara, puro, sigara sarma kağıdı ve kaçak sigaraya el konuldu.

4 İLDE EŞ ZAMANLI
Şüphelilerin bağlantılarına yönelik geniş çaplı soruşturma sonucu, 21 Mayıs 2025 günü Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Toplamda 26 ikamet, 20 işyeri ve 3 depoda yapılan aramalarda; yüz binlerce dolu ve boş makaron, yüzlerce kilo açık kıyılmış tütün, nargile tütünü, puro, sigara sarma makineleri, sigara kutuları, elektronik sigaralar, likitler ve kaçak sigaralar ele geçirildi. Operasyonda 30 şüpheli gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.