Kocaeli Masterler Yarı Finalde 

Kocaeli Masterler Yarı Finalde 

The 10th Internatıonal Masters Cup’ta ilimizi temsil eden takımlar grup maçlarının ardından final grubunda mücadele ettiler. Turnuvada tek yarı finale yükselen Kocaeli Masterler takımı oldu

ÇEKİŞMELİ MAÇLAR

Antalya’da düzenlenen The 10th Internatıonal Masters Cup’ta ilimizi son şampiyon Kocaeli, Kartepe, İzmit, Gölcük Masterler final grubunda mücadele ettiler. Final grubunda temsilcilerimiz bir birleriyle eşleştiler. İzmit Masterler, Gölcük Masterler, Kartepe Masterler ile Kocaeli Masterler çeyrek finale yükselmek için mücadele ettiler. Çeyrek final öncesinde temsilcilerimizin müsabakaları gollü ve çekişmeli geçti. Final maçlarıyla tamamlanacak turnuvanın Antalya’da yarı final mücadelesinin oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. 

 

 

KOCAELİ MASTERLER KAZANDI

Antalya’da Hakan Onkur önderliğinde Fanatic Tour’un düzenlediği turnuvada grubunu ikinci sırada tamamlayan Gölcük Masterler rakibi İzmit Masterler karşısında 4-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Kocaeli Masterler rakibi Kartepe Masterler karşısında Fatih’in frikikten ve Ali’nin penaltıdan attığı gollerle 2-1 galibiyetle ayrılarak çeyrek finale yükseldiler. Çeyrek final karşılaşmalarında İzmit Masterler rakibi Ankara Tunalı Masterler karşısında 1-0 mağlup olarak elendiler. Kocaeli Masterler rakibi Polovdiv Masterler karşısında 3-0 gibi net bir galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

 

 

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ 

The 10th Internatıonal Masters Cup’ta çeyrek final maçlarının ardından yarı final eşleşmeleri belirlendi. Turnuvanın yarı finalinde Kocaeli Masterler favori ekiplerden US Grup ile eşleşti. Ankara Masterler ile Ankara Tunalı Mastarler finale yükselmek için mücadele edecekler. Turnuvada yarı final ve final maçlarının rdından bu yılın şampiyon ekibi belli olacak. Antalya Masterler Derneği ile Fanatic Tour’un ortaklaşa düzenlediği The 10th Internatıonal Masters Cup’ta final maçının özellikle büyük heyecana sahne olması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.