Kocaeli Masterler dördüncü oldu

Kocaeli Masterler dördüncü oldu

The 10th Internatıonal Masters Cup’ta yari finalde US Grup Masterler ile karşılaşan Kocaeli Masterler penaltı atışları sonunda elenerek turnuvayı dördüncü tamamladı

YARI FİNALDE ELENDİ

Antalya’da düzenlenen The 10th Internatıonal Masters Cup’ta yarı final mücadelesinde Kocaali Masterler ile US Grup Masterler ve Ankara Masterler ile Tunalı Masterler Astreria Kremlin Palace Otel’in sahasında karşılaştı.  Yarı final mücadelesinde Kocaeli Masterler’den Haydar kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken  karşılaşmanın normal süresi 0-0 tamamlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında US Grup Masterler oyuncuları tüm penaltı atışlarını gole çevirirken Kocaeli Masterler’den Uğur Yasan’ın penaltı atışını US Grup kalecisi kurtarınca Kocaeli Masterler finale yükselemedi.

ŞAMPİYON US GRUP OLDU

Antalya’da Hakan Onkur önderliğinde Fanatic Tour’un düzenlediği turnuvada Ankara Masterler ile Tunalı Masterler arasındaki yarı final mücadelesini Ankara Masterler 5-0 kazanarak Us Grup Masterler’in finalde rakibi oldu. Final müsabakasının normal süresi 0-0 sona erince penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonunda 7-6 Ankara Masterler takımını mağlup eden US Grup Masterler bu yılın şampiyonu olmayı başardı. Turnuvanın ikincisi Ankara Masterler, üçüncü Tunalı Masterler, dördüncü Kocaeli Masterler oldu.

42 TAKIM MÜCADELE ETTİ

Antalya’da 9 yabancı 33 yerli toplam 42 takımın mücadele ettiği The 10th Internatıonal Masters Cup’ta ikiyüze yakın Süper Lig’de forma giyen oyuncu boy gösterdi. Turnuvada en centilmen takım Viranşehir Masterler ile Kosova Prizren seçilirken en golcü futbolcu Irak Masterler takımından Sahip Abbas seçildi. Turnuvanın en iyi kalecisi US Grup Masterler kalecisi Mustafa Uçar seçildi. En centilmen oyuncu ödülünü ise Ankara Masterler takımından Atacan Aksoy elde etti. Turnuvanın ödül töreninin ardından Hakan Onkur turnuvaya katılan tüm takımlara bir yıl sonra yeniden buluşmak dileğiyle teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.