‘’Kocaeli Kitap Fuarının yüreği çok geniş’’

‘’Kocaeli Kitap Fuarının yüreği çok geniş’’

  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 9. Kocaeli Kitap Fuarını her fırsatta ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Türkiye’nin...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 9. Kocaeli Kitap Fuarını her fırsatta ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Türkiye’nin en büyük Kitap Fuarı olan Kocaeli 9’uncu Kitap Fuarı’nın her görüşe, her fikre saygı duyduğunu ve yer verdiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Kitap Fuarının yüreği çok geniştir. Bir ve beraber olduğumuz Kocaeli, düşüncelere saygılıdır. Kitap Fuarımız Kocaeli’nin kültürel bir hamlesidir” açıklamasını yaptı.

10 ay önce ülke olarak çok zor günlerden geçtiğini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “15 Temmuz 2016 gecesi yaşadığımız o kanlı darbe teşebbüsü başarılı olsaydı, Allah muhafaza karanlık ve tutsak bir sabaha uyanabilirdik. Hamdolsun ki milletimiz iradesini ortaya koydu, FETÖ Terör Örgütü’ne ve Batı’daki destekçilerine unutamayacağı bir ders verdi. Aziz Milletimiz, vatanın bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya bir kez daha ispatladı. Artık dünya şunu çok iyi biliyor ki; Türk Milletinin bileğini kimse bükemez, vatanıyla da sınamaya kalkılmaz” vurgusu yaptı.

 

“HAİNLERE KARŞI DİRENDİ, DARBEYİ BOŞA ÇIKARDI”

Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türk Ocakları Kocaeli Şubesi, Ülkü Ocakları ile diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının stantlarını gezen Başkan Karaosmanoğlu, görevlilerle yakından ilgilenerek sohbet etme imkanı da yakaladı. Ziyaretler sonrası 15 Temmuz gecesi, tarihe şanlı bir direniş olarak geçecektir açıklaması yapan Karaosmanoğlu, “140 yıllık darbe tarihimizde ilk defadır ki, halkımız, kendisine silah çeken hainlere karşı direndi ve bir darbeyi boşa çıkardı. Demokrasi yemini ederek kendini siper eden nice vatan evlâdını, nice yiğitlerimizi o kanlı günde maalesef ki kaybettik. Eli kanlı terör örgütü nice fidanımızı bizden kopardı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.