“Kocaeli İzmit'ten ibaret değildir”

“Kocaeli İzmit'ten ibaret değildir”

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı açıklamada, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her resmi kutlamalarda, etkinliklerde bütün gayretini İzmit merkezli olarak gösteriyor” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan yaptığı basın açıklamasında, “Yıllardır Kocaeli'nin batı yakası diye tabir ettikleri Gebze ve civarının hep üvey evlat muamelesi gördüğünü, bundan sebeple Gebze'nin gerçekten kendi tasarrufuna yönelik olarak artık il olması gerektiğini ifade ettik. İktidar yetkilileri de bu söylemimizi yaptıklarıyla ya da yapmadıklarıyla yalanlamadılar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de böyle düşünüyor olacak ki her resmi kutlamalarda, etkinliklerde bütün gayretini İzmit merkezli olarak gösteriyor.

 

“GÜZEL BİR KONSERLE SONLANDIRDI”

29 Ekim Bayramını İzmit Belediyesi gerçekten gün boyu süren etkinliklerle yakışır bir biçimde kutladı ve güzel bir konserle sonlandırdı. Keşke Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Sn. Belediye Başkanı da böyle coşkulu bir kutlamayı sadece İzmit'e değil Gebze'ye de layık görebilseydi. Ya da Gebze'de de alternatif yapılabilecek bir programa gücü mü yetmiyordu? Gebze her zamanki gibi bu özel günü de boş geçti ya da geçirildi. Nedeni siyasidir başkanın kişisel tercihidir tartışılır ancak tartışmasız bir gerçek var ki Kocaeli İzmit'ten ibaret değildir” dedi.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.