Kocaeli İMO’dan üyelerine Yapı Fuarı gezisi

Kocaeli İMO’dan üyelerine Yapı Fuarı gezisi

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, üyelerini 18-22 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenen 42. İstanbul Yapı Fuarı’na götürdü.

Üyelerin sektörel yenilikleri yerinde takip edebilmeleri maksadıyla etkinliklerini ücretsiz düzenleyen İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, son olarak üyelerini 42. İstanbul Yapı Fuarı’na götürdü. 
Geçtiğimiz cumartesi günü yaklaşık 50 kişinin katılımı ile düzenlenen gezide yeni ürünler incelendi. Konu ile ilgili olarak şube yetkilileri, “Üyelerimizin kendilerini geliştirebilmeleri ve sektördeki son gelişmeleri yerinde inceleyebilmeleri adına gerçekleştirdiğimiz fuar gezilerimizin bir yenisinin daha sonuna geldik. Geçtiğimiz yıllarda 
olduğu gibi bu yıl da İstanbul Yapı Fuarına ücretsiz gezi düzenledik” açıklamasında bulundular.
FAYDALI BİR İNCELEME OLDU
Fuara 50 üye ile katılım sağladıklarını bu ve benzeri etkinlikler ile üyelerine faydalı olmayı amaçladıklarını belirten İMO yönetimi etkinliklerine hız kesmeden devam edeceklerini ve benzeri programları önümüzdeki tarihlerde yeniden gerçekleştireceklerini belirterek geziye katılım gösteren tüm mühendislere teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.