Kocaeli İl Sağlık, sigaranın zararlarını anlattı

Kocaeli İl Sağlık, sigaranın zararlarını anlattı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü kapsamında, sigara ve sigara bağımlılığıyla mücadele çalışmalarının bilinirliğini artırmak ve tütün ürünü kullananları bu alışkanlıklarını bırakmaya yönlendirmek amacıyla bir etkinlik düzenledi.

Kocaeli Valiliği yerleşkesinde bulunan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ana bina girişinde, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bağımlılıkla mücadele biriminde görevli ekiplerimiz tarafından açılan stant ile vatandaşları ve valilik personellerinin sigaranın zararları ve bırakma yöntemleri konularında bilgilendirilmeleri sağlandı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı idarecilerimizin eşliğinde, açılan standı ziyaret ederek bilgilendirme çalışmalarını yerinde gözlemleyen Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a birim çalışanları yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü olarak toplum sağlığına yönelik bu tarz faaliyetlerin, kamuoyunu bilinçlendirme çalışmalarının ve sağlıklı yaşamı teşvik etme projelerinin artarak devam edeceğini belirten İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan “Arkadaşlarımız bugün burada gerçekleştirdiği çalışmalar ile vatandaşlarımız ve personellerimizi sigaranın zararları ve nasıl bırakabilecekleri konusunda bilgilendiriyor ve farkındalık oluşturuyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, “Sigarayı Bırakma Günü” vesilesiyle tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve sigarasız günler geçirmelerini dilerim.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.