KOCAELİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ:  Bebek ve Çocuk Sağlığı Konuşuldu

KOCAELİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ: Bebek ve Çocuk Sağlığı Konuşuldu

Sağlık çalışanlarına yönelik olarak mesleki beceri ve bilgilerini arttırmak ve sağlık hizmetleri kalitesini yükseltmek amacıyla düzenlenen sempozyumların  6’ncısı, 18 Haziran Salı günü İzmit’te bir otelde gerçekleştirildi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünün sağlık çalışanlarına yönelik olarak mesleki beceri ve bilgilerini arttırmak ve sağlık hizmetleri kalitesini yükseltmek amacıyla düzenlediği sempozyumların  6’ncısı, 18 Haziran Salı günü İzmit’te bir otelde gerçekleştirildi. Kocaeli,  İstanbul, Ankara, Sakarya, Bolu gibi çevre illerde görev yapan sağlık çalışanlarının, hastane başhekimleri, ilçe sağlık müdürleri ve başkanların katılım gösterdiği sempozyumda açılış konuşmasını İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney gerçekleştirdi.
ÜNLÜ AKADEMİSYENLERDEN ÖNEMLİ BİLGİLER
Açılış konuşmalarının ardından akademisyenler Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy, Prof. Dr. Ayla Günlemez, Prof. Dr. Canan Türkyılmaz, Prof. Dr. Emin Sami Arısoy tarafından Yenidoğanın bir aylık serüveni, Yenidoğan sarılığı, Ülkemizde son dönemde gelişen aşı karşıtlığı ve  Formül başlama endikasyonu gibi konularda  katılımcılara önemli bilgiler aktarıldı.
EĞİTİMCİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ
Türkiye’de ve Dünyada bebek dostu girişimi ve yenilikler, Kocaeli ilinde bebek dostu sağlık kuruluşları programı, etkin emzirme danışmanlığı, Kocaeli hastanelerinden örnek uygulamalar  konularında ise  eğitimciler Melek Kılıç, Dr. Merve Aslan, İlkay Zengin, Serap Efe ve Leyla Büyük dinleyicileri bilgilendirdiler. Tüm gün boyunca süren sempozyum sonunda İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri tarafından eğitimcilere sundukları katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.