Kocaeli Halkı Hayaline Koşuyor! Hergün Binlerce Ziyaretçi Akın Ediyor

Kocaeli Halkı Hayaline Koşuyor! Hergün Binlerce Ziyaretçi Akın Ediyor

Kocaeli'nin 50 yıl süren rüyası gerçeğe dönüştü: Kartepe Teleferik Projesi, büyük bir ilgiyle hizmete başladı. Geçtiğimiz Mart ayında tamamlanan ve 25 Mart ile 15 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olan bu devasa proje, özellikle Ramazan Bayramı tatili boyunca vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Projeyi bir kaç günde ziyaret eden kişi sayısı şimdiden 70 bini ulaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Kartepe Teleferik Hattı, açıldığı günden itibaren büyük bir ilgi görüyor. Ramazan Bayramı tatilinin başladığı 6 Nisan Cumartesi sabahından Arefe günü olan 9 Nisan Salı akşamına kadar 29 bin 98 vatandaş tarafından kullanılan teleferik, bayram tatili boyunca adeta Kocaelililerin uğrak noktası haline geldi.

TADINI ÇIKARTIYORLAR

Kartepe Teleferik Projesi'nde, sabah saatlerinde oluşan kuyrukların uzunluğu ve kalabalığın yoğunluğu, ilk bakışta bir konser veya miting alanını andıran manzaralar oluşturdu. Birkaç günde 70 bin ziyaretçiye ulaşan Teleferik Projesi, kuşkusuz bu bayram Kocaeli'de en çok ziyaret edilen nokta oldu. Bölgeye akın eden Kocaeliler, ücretsiz teleferik hizmetinden yararlanarak Kartepe'nin eşsiz manzarasının keyfini çıkarıyor.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.