Kocaeli Güneş ligde kaldı! “3-4”

Kocaeli Güneş ligde kaldı! “3-4”

Süper Amatör Lig A Grubu’nda şampiyonluk için sahaya çıkan Çınarlıspor ile ligde kalma mücadelesi veren Kocaeli Güneşspor, Derince Stadı’nda karşılaştı. Sezonun en güzel maçlarından birisine şahitlik yapan Derince Stadı’nda tam 7 gol vardı.

Süper Amatör Lig A Grubu’nda şampiyonluk için sahaya çıkan Çınarlıspor ile ligde kalma mücadelesi veren Kocaeli Güneşspor, Derince Stadı’nda karşılaştı. Sezonun en güzel maçlarından birisine şahitlik yapan Derince Stadı’nda tam 7 gol vardı. Sahaya 8 as futbolcusundan yoksun çıkan Kocaeli Güneşspor, Safa’nın golleri ile Çınarlıspor’u 4-3 mağlup etti ve ligde kalmayı garantiledi.

 

PAZAR GÜNÜ ŞAMPİYON BELLİ OLUYOR

Harbiş’e farklı yenilen Kartepe Belediyespor ise sezonu tamamladı ve Yavuzspor ile birlikte 1. Amatör Lig’e düşen ikinci takım oldu. Bu grupta şampiyonluk düğümü pazar günü çözülecek. Çınarlı ekibi deplasmanda Mertspor’u mağlup ederse diğer maçların skorları ile ilgilenmeyecek ve Play-Off maçları öncesi normal sezonun şampiyonluk kupasını alacak. Harbiş ise son hafta ligde kalmayı garantileyen Kocaeli Güneş’i mağlup edip, Çınarlı’nın puan kaybetmesini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.