Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneğinde Görev Değişimi

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneğinde Görev Değişimi

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) olağan genel kurulunu tamamladı. 14 Ocak 2024 tarihinde Plaj Yolunda bulunan dernek merkezinde gerçekleştirilen 36. Olağan Genel Kurul Toplantısında 37. Dönem (2024-2025) kurullar dernek üyelerinin oylarıyla belirlendi.

Genel Kurul, 36. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Nazire KAŞIKCI’nın açılış konuşması ile başladı. Gündem maddelerinin okunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra faaliyet raporuna geçildi. Rapor sunumunda Kaşıkcı; “Yönetimde olduğumuz dönemde ilimizden ve farklı illerden konuklarımızla 27 fotoğraf gösterisi, sunum ve söyleşisi, 17 ayın fotoğrafı ve fotoğraf okuma etkinliği, 6 fotoğraf sergisi, 5 ödül töreni, 12 fotoğraf teknik gezisi, 5 seminer ve atölye ve her hafta haftanın fotoğrafı seçimi gibi etkinlikler düzenledik. Üyelerle ve fotoğraf severlerle bir araya gelmek için iftar yemeği ve toplantılar gerçekleştirildi.

İŞ BİRLİKLERİ YAPILDI

İlimizdeki ve diğer illerdeki sanat dernekleri; Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), Sakarya Güzel Sanatlar Derneği (SAGÜSAD), Aydili Sanat Derneği ve Görsel Kültür Derneği (Bursa) ile ortak çalışmalar yürütüldü. Aynı zamanda Nikomedia Kazıları İzmit Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (İzKSV) ve TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu ile iş birlikleri gerçekleştirildi.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun üyesi olarak federasyonun düzenlemiş olduğu etkinlikleri üyelerimiz ve fotoğraf severlerle paylaştık. TFSF Kupası 2022’ye damga vurarak federasyona üye dernekler arasında takım kategorisinde birinci olarak altın madalya ve bireysel kategoride üçüncülük alarak TFSF bronz madalyayı kazandık’’dedi.

YENİ YÖNETİM

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği 37. Dönem Yönetim Kurulu aşağıdaki şekilde belirlendi:

Yönetim Kurulu Asıl Üye Listesi:

Melih Sular (Yönetim Kurulu Başkanı)

Duygu Nazire Kaşıkcı (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)

Esra Aslan (Genel Sekreter)

Ümran Özdemir (Sayman)

Egemen Hakkı Sönmez (Yönetim Kurulu Üyesi)

Yönetim Kurulu Yedek Üye Listesi:

Hakkı Yeşillik

Özlem Tok

Leyla Bayraktar

Salih Şahin

Şenay Arda

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.