Kocaeli Dahil 33 İlde KDV'siz Arsa Satışı Başladı: Yüzde 25 Peşin 48 Ay Taksitle

Kocaeli Dahil 33 İlde KDV'siz Arsa Satışı Başladı: Yüzde 25 Peşin 48 Ay Taksitle

Türkiye genelinde gayrimenkul yatırımlarını teşvik etmek amacıyla, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu 33 ilde toplam 391 arsayı KDV'siz olarak satışa sundu. Bu büyük fırsat, yatırımcılara yüzde 25 peşin, 48 ay vade imkanı ile sunuluyor. İlave olarak, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı da sağlanıyor.

8-9 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan açık artırmalar, Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel Konferans Salonu ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası yanı sıra online platform olan www.emlakmuzayede.com.tr üzerinden de canlı olarak takip edilebilecek.Açık artırma toplantılarına katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin, katılım teminatı olarak Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin Halk Bankası şubesindeki hesaba belirtilen miktarda teminat yatırmaları gerekmekte.


KDV'den muaf satışa sunulan bu arsalar, Kocaeli ve diğer illerde cazip yatırım fırsatları sunarken, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın bu adımı, bölgedeki altyapı ve kentsel yaşam kalitesini artırma hedefiyle paralellik gösteriyor.Satışa sunulan arsaların tam listesi, yerleri ve fiyat bilgileri ile ilgili daha fazla bilgiye www.emlakmuzayede.com.tr adresinden veya 0212 608 15 00 ve 0312 410 76 75 numaralı telefonlar aracılığıyla ulaşılabilmektedir.


8-9 Mayıs 2024 TOKİ Arsa Müzayedesi Lotlu Liste (TIKLAYINIZ)

arsa-1.webp

arsa-4.webp

arsa-2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.