Kocaeli Büyükşehir'den gençlere özel etkinlikler

Kocaeli Büyükşehir'den gençlere özel etkinlikler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gençler için yazı dolu dolu geçirecekleri özel etkinlikler hazırladı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın Sporkenti Kocaeli vizyonuyla çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 2022 yılı başından şu ana kadar 100’ün üzerinde etkinlik, organizasyon ve faaliyet gerçekleştirdi. Etkinlikler bu yaz da devam edecek.

İŞTE ETKİNLİKLER 
Bu hafta boyunca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleşecek etkinlikler;  Pubg Mobile E Spor Turnuvası, 27 Haziran -3 Temmuz  tarihleri arasında Online yapılacak,  Kocaeli İzci Kulüpleri Yaz Mahalli Kampı Kandıra Ömerağzı Kamp Alanı'nda 27 Haziran - 3 Temmuz'da, Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan Uluslararası Judo Turnuvası ve Ortak Çalışma Kampı, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda, 1-3 Temmuz tarihleri arasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez Kupası Kürek Yarışları 2 Temmuz'da Sekapark Uçurtma Tepesi Sahili'nde, Türkiye Endura ve ATV Şampiyonası 2 – 3 Temmuz'da Kartepe'de ve Deniz Şehitlerine saygı dalışı 3 Temmuz'da Sekapark Teras Cafe mevkii'nde yapılacak.

BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR, KIRKPINAR'DA 
Türk güreşinin en büyük organizasyonu tarihi Kırkpınar yağlı güreşleri, 1-2-3 Temmuz tarihleri arasında Edirne Sarayiçi’nde düzenlenecek. Tarihi
Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Yağlı Güreş takımımızdan 5 Başpehlivan (Faruk Akkoyun, Nedim Gürel, Tanju Gemici, Hüseyin Gümüşalan ve Recep Kara ), 9 Başaltı, 4 Büyükorta ve Alt boylarda 50 güreşçi olmak üzere toplam 68 sporcu ile katılım sağlayacak.
Gençlik ve Spor Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım,  Kocaeli' de bulunan tüm gençlerin KBB' nin bünyesinde bulunan spor faaliyetlerine davet ederek kapılarının tüm gençlere açık olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.