Kocaeli Basketbol boş durmuyor

Kocaeli Basketbol boş durmuyor

İlimizin Basketbol branşında önde gelen takımları arasında yer alan Kocaeli Basketbol Kulübü çalışmalarına ara vermeden  Atatürk Spor Salonu’nda devam ediyor

6 GÜN ÇALIŞMA VAR

 Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki tek temsilcimiz olan Kocaeli Basketbol Kulübü, alt yapı çalışmalarına ara vermeden Atatürk Spor Salonu ve Atletizm pistinde yaptığı çalışmalar ile sürdürüyor. U-16 ve U-18 takımı antrenörü Bora Çınarlı nezaretinde yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın 6 günü yapılan teknik ve taktik saha çalışmalarının yanında Atletizm pistinde ise haftanın iki günü kondisyon, kuvvet ve düz koşular ile yeni sezon çalışmaları aralıksız devam ediyor.

BÖLGESEL LİG’E KATILACAK

 Geçen yıl beklenen mücadeleyi Kadınlar Basketbol Ligi’nde veremeyen Kocaeli Basketbol Takımı bu yıl hedefini büyük tutuyor. 12 kişilik bir kadro kurup, zirve mücadelesi verecek olan Kocaeli Basketbol takımı 8 genç sporcu ve 4 tecrübeli bayan sporcu ile sezona başlamak istiyor. Genç kızlarda yerel lig’de de şampiyonluğu hedefleyen U-16 Genç kız takımı yeni sezon çalışmalarına 14 sporcu ile devam ediyor. Antrenör Bora Çınarlı,” Gençlerimize güveniyoruz .Bu yıl genç kızlarımızda A takıma en az üç dört oyuncu çıkarmayı düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.