Kocaeli Barosuna 20 yeni avukat

Kocaeli Barosuna 20 yeni avukat

Türkiye’nin 9’ncu büyük barosu konumundaki Kocaeli Barosu, yeni katılan genç avukatlarla daha da büyüyüp güçleniyor.

Stajlarını başarıyla tamamlayan 20 genç bayan avukat için düzenlenen yemin ve ruhsatname töreni bugün Kocaeli Barosu’nda gerçekleşti.
TAMAMI BAYAN
Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, yönetim kurul üyeleri, genç bayan avukatların aileleri ve meslektaşlarının katıldığı törende, tamamı bayan olan genç avukatlar; Berna Özkaraaslan, Hansa Köse, Neslihan Gizem Sarıkaya, Sonay Duruk, Elif Ceren Önen, Melike Yazıcı, Serap Kural, İrem Akıncı, Duygu Öğütçen, Hatice Bahar Uçar, Zeynep Şakar, Aslı Sarıçam, Ebru Edinç, Gözde Nur Emin, Halenur Mısırlıoğlu, Aylin Aslanbaş, Hatice Sümeyye Taçar, Ecem Tunca, Özge Danyıldız ve Aysel Yılmaz, yemin ederek avukatlık mesleğine ilk adımlarını attılar.
BÜYÜYÜP GÜÇLENİYORUZ
Genç bayan meslektaşlarına, hayırlı olsun dileği ile ruhsatnamelerini veren, mutluluk ve heyecanlarını paylaşan Kocaeli Barosu Başkanı Av. Candemir, avukatlığa ilk adımlarını atan genç bayan meslektaşlarını yetiştiren ailelerine teşekkür etti. Türkiye’nin 9’ncu büyük barosu konumumda bulunan Kocaeli Barosu’na genç meslektaşlarının katılımı ile daha da büyüyüp güçlendiğini belirten Baro Başkanı Av. Candemir, “Yemin eden ve ruhsatnamelerini alan genç meslektaşlarım yargının kurucu unsuru olan bağımsız savunmayı serbestçe temsil eden avukatlara yasaların verdiği hak ve yetkileri kullanmaya yani fiilen avukatlık mesleğine icra etmeye başlayacakları.” dedi. Haber Merkezi 7-066.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.