Koç, muhtarlardan projeler için görüş istedi

Koç, muhtarlardan projeler için görüş istedi

  CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç,  Çayırova’ya bağlı 8 mahallenin muhtarını ziyaret ederek, eksiklikler ve yapılması...

 

 

CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç,  Çayırova’ya bağlı 8 mahallenin muhtarını ziyaret ederek, eksiklikler ve yapılması gereken projeler hakkında görüş istedi.  Koç, mahalleri için istedikleri hizmetleri rapor halinde kendisine teslim etmelerini talep etti. Koç’a Belediye meclis üyesi adayları Özcan Aktaş, Hülya Suludağ,  Hüseyin Tarakçı, Oruç Gökbulat, yöneticiler Murat Baykara,  Osman Türk,  Kadir Honca ve Fadigül İlhan de eşlik etti. 

 

HANGİ MAHALLEYE NE LAZIM

 

Çayırova’nın mahallelerini belediye başkanlığı yapmış olması nedeniyle çok iyi bilmesine rağmen, muhtarlardan daha iyi öğreneceğini düşünen koç, muhtarlara nasıl bir mahallede yaşamayı hayal ettiğini, mevcut eksiklerin neler olduğunu sorup öncelikle yapılması gereken hizmetlerin kendisine verilmesini istedi. Koç, “tamamen hizmet amaçlı bir çalışma. İktidar olmamız durumunda bu raporları da dikkate alarak çalışmalara başlayacağız. Mahallelerin sorunlarını en iyi bilen muhtarlardır. Bu yüzden ziyaretler yaptık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.