Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Özel hayatınızı düzene sokmak, kendinize çeki düzen vermek için oldukça uygun...

 

Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Özel hayatınızı düzene sokmak, kendinize çeki düzen vermek için oldukça uygun bir hafta. Eğer partneriniz yok ise bu hafta sağlam, kalıcı ilişkiler kurma potansiyeliniz oldukça yüksek olacak.

Keza bu hafta yaratıcı çalışmalar yapmak, kendinize zaman ayırmak, yeni hobilere yönelmek için de oldukça uygun bir hafta. Artık bu hafta sağlam, kalıcı adımlar atmak, harekete geçmek için çok uygun. Güneş/Satürn sert etkileşimi ile de önce sağlık diyoruz. Özellikle tansiyonunuza bu hafta dikkat edin! İş yerinizde, çalışma ortamınızda gereksiz sinirlenmeler, kibir, ukalalık yüzünden birlikte çalıştığınız kimselerle dalaşmamaya özen gösterin. İş ortamınız bu hafta ekstra gergin olabilir. İşinize gerekli, gereksiz çok karışılabilir ve bu sizin dengenizi bozabilir. Bu hafta özellikle birlikte çalıştığınız kimselerle daha çok papaz olmaya işaret etmekte, ego çatışmaları söz konusu olabilir.

Tüm iletişim kanalları ile sorunlu bir iletişim kurabilirsiniz. Bu haftanın ana teması aslında iletişim olacak. Kullandığınız cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler…vs sizi yarı yolda bırakabilir. Yol demişken, bu hafta araç kullanan arkadaşlar daha dikkatli olsunlar. Trafikte gereksiz agresyondan, tartışmalardan kaçınsınlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.