Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Bunun olası etkilerinden bir tanesi 1. evinizde gerçekleşeceğinden...

 

Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Bunun olası etkilerinden bir tanesi 1. evinizde gerçekleşeceğinden dolayı bu birliktelik, eğer haritanızda bu konum buna işaret ediyor ise önemli bir ameliyatın göstergesi olabilir.

Bir diğer etki ise bu günlerde daha korkusuz, düşünmeden harekete geçip, ani kararlar alıp uygulama riski yüksek olacak. Özgürlük teması bu günlerde daha çok vurgulanabilir. Kazalara, çarpmalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabır dereceniz sıfırın altında olabilir, dikkat! Ani öfke patlamalarından kaçınmakta fayda var. Çok kolay bir şekilde risk almaya eğilimli ve yatkın da olabilirsiniz. Tepkilerinizi ortaya koyarken daha ölçülü olmaya dikkat edin. Şehir dışında veya uzakta yaşayanlarla, akrabalarınızla, eğitmenleriniz ile tartışmalardan kaçınmanızda yarar var. Yaşamınızda bu hafta gündeminiz çok hızlı bir şekilde değişebilir. Beklenmedik ve sürpriz seyahatlerde söz konusu olabilir. Bu yüzden bavulunuzu hazır tutmanızda yarar var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.