Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Bu tutulma en çok size yarayacak belli...

 

Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Bu tutulma en çok size yarayacak belli ki. Tutulmanın odaklanacağı konular aşk, özel hayat, flörtler, çocuklar, hobiler, hayatın zevk ve keyif veren yanları, yaratıcılık gerektiren konular üzerine olacaktır.

Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek olacak. Ama evli iseniz şayet, eşiniz de size beklenmedik hoş bir sürpriz yapabilir. Eğer ki hamilelikle ilgili bir beklentiniz var ise bu tutulma zamanı sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir hobiye yönelebilirsiniz. Eğer ki işiniz sahne, sanat odaklı bir iş ise ajans ya da bir başkası sayesinde gelebilecek yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik ve aniden gelişen bir aşk söz konusu olabilir. Bu hafta risk almaya daha eğilimli olabilirsiniz. Özelikle ikili ilişkilerde özgür ve rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir. Eğer işiniz sanat, yaratıcılık, tiyatro, sinema…vb bir iş ise sürpriz bir iş teklifi durumu da söz konusu olabilir. Bu hafta aniden hesapta, planda yokken fiziksel anlamda değişimlerde yapmaya oldukça açık olabileceksiniz. Saç kesim şeklinin değişmesi veya farklı renkte boyatmak gibi. Bu hafta biraz daha hobilerinize ve size keyif verecek konulara yaşamınızda yer açmanızda yarar var.

Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve 20 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. 20 Eylül’e kadar özellikle yalnızlar türlü aşk ilişkilerine giriş yapabilirler. Bu dönem kararlı olup, birlikte olmak istediğiniz kişiyi seçebilirsiniz. Fakat bir eleme dönemi olacak. Kalbiniz aşık olmak için oldukça hazır, bir işaret bekliyor olacak. Bu işaretleri de alacaksınız. Bu etki sadece aşkla ilgili konularda değil, mesela evli ve çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarım, bakın bu tarihe kadar bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuğu olanlar, onların hayatlarına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Bunun yanı sıra bu tarihe kadar hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, bol bol sevişebileceksiniz. Hobiler edinebilir, mevcut hobileriniz ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Televizyon, tiyatro sektöründe çalışan oyuncular yeni iş teklifleri ile karşılaşabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.