Koç Burcu 2017 Genel

Koç Burcu 2017 Genel

 Su Karakuş Astroloji YorumuAŞK YILIN 2017Şubat 2017’de başkalarına daha çekici görüneceksin yeni bir aşka hazır ol. Hatta kendini sık sık daha...

 

Su Karakuş Astroloji Yorumu

AŞK YILIN 2017

Şubat 2017’de başkalarına daha çekici görüneceksin yeni bir aşka hazır ol. Hatta kendini sık sık daha bakımlı olmak için çabalarken bulacaksın. Yeni makyaj stilleri öğrenmek, yeni bir gardrop oluşturmak için harika bir dönem. Fakat  o da ne? Biraz sinirli misin? Evet sanırım!

Mars burcundan geçerken erotik ve çekici bir görünüş kadar öfkede yaratır, bu öfke normal. Öfkeyi iyi yönetmekte mesele. Aynı günlerde Venüs’de burcundan geçiş yapıp Afrodit havasında görünmeni sağlayacak. Yıl boyunca aşkta en şanslı dönemini öfkeye kapılarak ve dışarıdan bakıldığında “ığğğ çok sinirli !” diye düşünülmesine neden olarak mı geçirmek istersin? Lütfen bunu kendine yapma. Zaten Mart da her şey tersine dönecek. Eski sevgilin gelip kafanı karıştıracak ya da O’nun yokluğu kalbine oturacak. Bir şekilde sevgiden uzaklaşmış, kalbi taşlaşmış hissedeceksin işte! Eşin, çocukların, annen hatta aynadaki kendin bile kendine sevimsiz geleceksin. Eee Venüs geri gidecek burcunda.  Venüs böyle gerilediğinde kalbinin sıcak ve sevecen duyguları en derinlere iner. Bulmak için derinlik sever olman gerekir. 

Gerçi Mart biterken sıkılacaksın bu nemrut hallerinden. Bir silkelenecek kendine geleceksin. Şöyle görünüşünden başlayıp yenileneceksin. Hem de tepeden tırnağa. Yalnız biraz tembel olabilirsin günlerde. Ne yapsan ailene, yakınlarına yaranamayabilirsin. Beğenilmez yeniliklerin. Ama sen yılma. Deneme yanılma döneminde farz et kendini. Mayıs da yepyeni bir sen ve yepyeni görünüşünle çık onların karşısına. Venüs sana 2. bir şans verecek ve burcunda tekrar ilerleyecek. 2017 aşkı hücrelerinde, ciğerlerinde, en derin duygularında deneyimlemek için harika bir yıl. Bir ileri bir geri sonra tekrar ileri derken 3 yıla bedel deneyim biriktirecek, biraz daha olgunlaşacaksın fena mı?

Üstelik Temmuz ve Ağustos'ta şanslısın. Burcunun yöneticisi Mars biliyor muydun? Bu kızıl gezegen seni başkalarından daha seksi ve enerjik olmaya teşvik ediyor. Temmuz’un 2. yarısında ve Ağustos aylarında aşk alanından geçiş yapacak. Bu harika bir haber çünkü 2 yılda 1 geçebiliyor. Enerjin aşka yönelteceksin. Yalnızsan ruh eşinle tanışma fırsatını kaçırmayacaksın. “Yok ben böyle iyiyim, aşk istemem” diyorsan yaratıcılığın yüksek değerlendirebilirsin. Bir tesadüf sahnede gösteri yaparken bulabilirsin kendini mesela. Çocukların varsa onlar adına ertelediğin her şey için zaman yaratacaksın. Yaz sıcakları sana dokunmayacak velhasıl. Hayatının her saniyesini verimli kullanacaksın. 

Fakat aşk yakana yapışmış durumda 2017’de. Hayatımı yenileyeyim, köklü değişiklikler yapayım, yeni arkadaşlarım olsun, ideallerim değişsin daha evrensel olsun diye düşünürken,  Ağustos’un tamamını etkileyecek bir Güneş tutulması oluşacak. Belki de hayatın boyunca başına gelen en iyi şey olacak bu tutulma. Bu aşk evliliğe gider bunu unutma!

Ağustos sonuna doğru sen hala romantizmi yaşıyor olacaksın ve Eylül’ün son haftasına kadar Venüs mutluluk şarkıları çalacak aşk alanında. 

Ben derim ki 2017 aşkta en harikulade yıllarından biri değerlendir. Aşkı 2018’e erteleme. 2018’de aşk günlerinde Merkür burcunda geri gidecek ve sen doğru kişiyle yanlış kişiyi ayıramıyor olacaksın! Yine de ısrar edersen 2018 Ağustos’unda harika bir Güneş tutulması daha var. Evlenmek için kullanabilirsin. Haa unutmadan yöneticin Mars  o günlerde geri gidiyor olacak. İdeallerinden vazgeçmiş, arkadaşlarıyla küsmüş ve enerjisiz görüneceksin! 2017’de fırsatları kaçırma.

PARANIN NE ÖNEMİ VAR?

Parayla ilişkin, düzenin Mayıs 2018’den itibaren değişecek. Savruk, biriktiremez, başkalarının parasıyla bir ömür geçirebilir hallerin yerini kendi alın terine verdiğin değere bırakacak. Birikime geçeceksin, mülk alacaksın. Kendi banka hesaplarında devrim yaratacaksın yani. Konumuz 2018 değil elbette ama  o zaman gelene dek ne yapmalısın?

Ocak 2017’nin ilk yarısında kariyerinle ilgili bir dizi planlama hatası yapacaksın. Dikkatli davranırsan yapmazsın ama hızlı ve dikkatsizsin. Ocak ayının ikinci yarısında hataları telafi edebilirsin elbette. Görev ve sorumluluklarının bincine varacaksın. Bütün bunların nedeni Merkür gerilemesi. Kariyer alanında 2 ileri 1 geri yapacak ve seni şaşırtacak. Aklın karışacak özetle. 

Mart-Nisan aylarında daha çok kazanmak veya kazandırmak konusunda kararlı görünüyorsun. Bayağı hırslanacaksın. Fakat aynı derece de harcama eğiliminde var. Dengeyi kurmalısın aksi halde harcadığın kazandığından fazla olabilir!

İşsizsen, iş arıyorsan Nisan sonu, Mayıs başı gibi karşına iyi bir fırsat çıkacak. Fakat kısa sürede pişmanlık, beğenmemezlik duyguları bünyeni saracak. E bu kez de Merkür burcunda geri gidiyor olacak. Yanlış düşünceler, yanlış anlamalar, kolay vazgeçmeler Merkür’ün tuzakları. Bence eski işine geri dönmen istenirse dön. Eskiden yaptığın bir işi yeniden kurmak istiyorsan kur. Yeni bir şeye başlama ne onların zamanını al ne kendi zamanından çal!

Yaratıcılığa dönük bir iş yapıyorsan Temmuz ve Ağustos da harika projeler karşına çıkacak. Mutlaka dahil ol! Endişeli davranma, bu proje hayatının fırsatı olacak.

20 Eylülde yeni bir iş teklifi alacaksın. Kesinlikle evet de! Gezegenler seninle ve yükselişi garantilersin. 10-20 Eylül arasında tatilde olma mutlaka iş fırsatlarını kovala. 

2017 DE YAPMAN GEREKEN EN ÖNEMLİ 3 ŞEY

-Aşkı destekleyen çok fazla göksel etki var, mutlaka aşkı yaşa! Güneş tutulması büyük bir fırsat sunacak.

-Görünüşünü ve yaşam stilini değiştir, modern ve konforlu olana geç, eskileri yenile kullan.! Yani Satürn-Neptün üçgen açısını kaçırma.

-Yıl sonunda düşlerin gerçekleşecek. Hayal etmekten korkma.

Instagram & twitter & facebook: sukarakus​

www.sukarakus.com

 

 

“Kaynak : Trendus”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.