KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Haftaya ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alarak başlangıç yapıyor olacaksınız. Yapacağınız önemli görüşmeler sizleri önemli bir noktaya taşıyabilir....

Haftaya ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alarak başlangıç yapıyor olacaksınız. Yapacağınız önemli görüşmeler sizleri önemli bir noktaya taşıyabilir. İş görüşmeleriniz ve gelecek hedeflerinizi şekillendireceğiniz olumlu zaman dilimleri olan haftanın ilk günlerinde iletişimlerinize dikkat etmelisiniz.

Hafta ortasından itibaren borçlar, ödemeler ve hukuki finansal durumlarınızı ilgilendiren süreçlerde kendinize kaynaklar bulabilirsiniz. Eşinizle veya partnerinizle maddi sorunlar yüzünden bir takım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İletişimsel anlamda eksiklikleriniz hayatınıza problem olarak yansıyabilir. Yalnız olan Koçlar, yalnızlık duygusu sorunu ile doğru baş etmeyi öğrenmeli. Hedeflerinizi ve ideallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız yaşça büyük hatırı sayılır sosyal çevre bağlantılarınızı güçlü tutmalısınız.

Hafta sonunda eğitim, hukuk, seyahatler, yenilikler, akrabalar ve kardeşlerinizle ilgili konular, eşinizin ailesi, yurtdışı bağlantılarınız, ticari projeleriniz gündeminizde olacak. Bu konularda önemli başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Araç almak, değiştirmek veya iletişim cihazı edinmek adına bazı fırsatlar gelse de Merkür Retro’sunun bitişini bekleyin.

Haftanın Mottosu:

İnsana şans, dirseğinin yardımıyla gelir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.