KOÇ  21 Mart - 20 Nisan

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Haftaya çalışma hayatınız ve gündelik yaşamınızın getirmiş olduğu disiplinlerle başlayabilirsiniz. Haftanın ilk günü çalışma hayatınızdaki yoğun...

Haftaya çalışma hayatınız ve gündelik yaşamınızın getirmiş olduğu disiplinlerle başlayabilirsiniz. Haftanın ilk günü çalışma hayatınızdaki yoğun tempo yüzünden stres oluşturan istemsiz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

14-15 Kasım tarihlerinde hayatınızda ani değişiklikler oluşturan yol ayrımları gündeminizde olabilir. İkili ilişkilerde ani tepkiler sorun yaratabilir ve yolları ayırmanın vakti geldi şeklinde bir düşünceniz olabilir. Eşinizin veya partnerinizin üzerinizdeki baskılarına karşı tepkisiz kalmayacaksınız.

16 Kasım tarihinde finansal kazanımlarınızda bazı artışlar söz konusu olabilir ya da sizler bir talepte bulunabilirsiniz. Ortaklı gelirleriniz ya da ortak borçlarınız bireysel beklentilerinizi zor durumda bırakabilir. 18 Kasım tarihinde maddi anlamda daha toparlayıcı ve yapıcı etkiler devrede. Problemlerinizi bu zamanda halletmenizi öneririm.

Haftanın Mottosu:

“Bir dalganın kırılması, tüm denizi açıklayamaz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.