KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Haftaya iletişimleriniz ve yakın çevre ilişkilerinizde meydana gelen sürpriz oluşumlarla başlayabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim kanallarında öğrendikleriniz...

Haftaya iletişimleriniz ve yakın çevre ilişkilerinizde meydana gelen sürpriz oluşumlarla başlayabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim kanallarında öğrendikleriniz aracılığı ile yeni kararlar alabilirsiniz.

7-8 Kasım tarihlerinde ise daha çok aileniz ve ailenizin finansal koşullarından yararlanabileceğiniz konular gündeminizde olabilir. Uygun koşullarda ev kredisi bulabilir ya da gayrimenkul gibi yatırımlarınıza önemli destekler veya çözümler bulabilirsiniz. Hafta ortasında sadece agresyondan ve baskıcı tutumlardan kaçınmalısınız.

Baskıcı yaklaşımlara karşı da öfkenizi kontrol edebilmelisiniz.10-12 Kasım tarihleri haftanın en motivasyon arttırıcı zaman dilimleri. Aşk ve tutkularınız daha mantıklı ve sürdürülebilir noktalara yol alacak. Sizleri olumlu sonuçlarla daha kolay bir şekilde yüzleştirecek. Geçmişteki aşklarla veya kadersel kişilerle yollarınızın kesişmesi an meselesi.

HAFTANIN MOTTOSU:

Başarı her gün toplanan küçük çabaların tekrarıdır!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.