KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Haftaya kredileriniz, borçlarınız ve alacaklarınızı ilgilendiren finansal sorunlarınıza çözümler bulabileceksiniz. Eşin veya farklı ortaklı bazı gelirlerinizden...

Haftaya kredileriniz, borçlarınız ve alacaklarınızı ilgilendiren finansal sorunlarınıza çözümler bulabileceksiniz. Eşin veya farklı ortaklı bazı gelirlerinizden faydalanabilir durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik bazı planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Uluslararası ticaret ve pazarlama medya alanında kariyeri olan Koçları önemli bir dönem beklemektedir. Satürn’ün olumlu açıları sayesinde tanışacağınız güçlü kişilerle ilişkilerinizi uzun vadeli yatırımlar olarak görebilirsiniz.

Bu dostluklardan önemli faydalar sağlayabileceksiniz. Seyahat planlarınızı ve eğitimsel bazı projelerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Aşk konusunda gizlilikten uzak durmanız ve ilişkinizde bazı takıntılarınızı özgür bırakmanız gerekecek.

Takıntılarınızdan özgürleştikçe ilişkinizde bazı gelişmeler kat edebilirsiniz. Bununla ilgili 3-5 Kasım tarihleri yeni gelişmeler için çok keyifli.

Haftanın mottosu:

Hayatta ilerlemek için sahip olabileceğiniz en iyi zaman şimdidir!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.