KO-MEK’ten “Karma Resim Sergisi”

KO-MEK’ten “Karma Resim Sergisi”

  Verdiği eğitimlerle unutulmaya yüz tutmuş geleneksel sanatlarımızın tanıtılmasına ve geleceğe taşınmasına katkı sağlayan KO-MEK, düzenlediği...

 

 

Verdiği eğitimlerle unutulmaya yüz tutmuş geleneksel sanatlarımızın tanıtılmasına ve geleceğe taşınmasına katkı sağlayan KO-MEK, düzenlediği sergilerle de Kocaelili sanatseverlerin takdirlerini toplamaya ve ilgisini çekmeye devam ediyor. Birçok branşta hazırladığı ürünleri sergileyen KO-MEK bu kez resim branşı kursiyerlerinin hazırladığı birbirinden güzel eserlerin yer aldığı “Karma Resim Sergisi’ni” açtı. Yeni Mahalle ve Darıca KO-MEK kurs merkezlerinde resim branşında eğitim gören kursiyerlerin yıl içinde hazırlamış oldukları eserlerin yer aldığı sergi, Gebze Center AVM’ye gelen sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 7 gün boyunca açık kalan serginin açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü yöneticileri, kursiyerler ve sanatseverler katıldı.

FARKLI TEKNİKLER BEĞENİ TOPLADI

Kursiyerlerin eserlerinden oluşan “Karma Resim Sergisi’nde” resim kursiyerlerinin kullandıkları farklı tekniklerle yaptıkları eserler ziyaretçiler tarafından çok beğenildi. Birbirinden güzel 72 eserin görücüye çıktığı sergide rapido, pastel kalem, kuru boya, yağlı boya, karakalem ve kabartma tekniklerinin kullanıldığı eserler yer aldı. 60 kursiyerin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı sergide, lavi tekniği gibi özel tekniklerle hazırlanmış birçok eser yer aldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.