KO-MEK'ten engellilere sazlı sözlü kutlama

KO-MEK'ten engellilere sazlı sözlü kutlama

 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlamak için Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne giden KO-MEK Kursiyerleri düzenledikleri etkinlikle dernek...

 

3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlamak için Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne giden KO-MEK Kursiyerleri düzenledikleri etkinlikle dernek üyelerini çok mutlu etti. Ziyarette KO-MEK’ in müzik branşında eğitim veren usta öğreticileri ve kursiyerleri mini bir konser verdi. Anadolu’nun farklı yörelerinden söylenen türkülere eşlik eden dernek üyeleri, söylenen hareketli parçalarda oynayarak eğlendi.

 

BİZİ UNUTMAYAN KO-MEK’E TEŞEKKÜRLER

Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Melek Arıkan, KO-MEK’in ziyaretinden çok memnun olduğunu dile getirerek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde bizleri ziyaret eden bizleri hatırlayan Darıca KO-MEK Kurs Merkezi'mize düzenlemiş oldukları ziyaret için çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiler” dedi.

 

“YAŞAM ONLAR İÇİNDE BİR HAK”

 

Engellilerin sorunlarına da değinen dernek başkanı Melek Arıkan, “Bizim amacımız engelli arkadaşlarımızın yılda bir gün değil, her gün hatırlanmasını arzu ediyoruz.  Özel ve güzel insanlarımızı her zaman hatırlanması, onların da bir insan olduklarını hatırlamamız gerekiyor. Çünkü yaşam yalnız bizler için değil onlar için de bir hak. Onların önünün açılması çok önemli. En başta ulaşılabilirliğin önünün açılması, mimari planların onlara göre düzenlenebilmesi, onların da her yere rahatlıkla bir birey olarak girmeleri, özgüvenlerini burada kazanmaları gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.