KO-MEK’te kurslar sürüyor

KO-MEK’te kurslar sürüyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, istihdam branşlarıyla vatandaşların iş sahibi olmalarını adeta kolaylaştırdı.

Bu branşlara katılarak sertifika alan kursiyerler için iş bulmak artık zor değil. Fiber Optik branşı istihdam kursları arasında en fazla rağbet görenlerden biri haline geldi.

 Fiber Optik Branşında alanında uzman eğitmenler görev yapıyor. Bunun yanı sıra dersler hem teorik hem de pratik düzende gerçekleştiriliyor. Teorik eğitimlerini Seka Kaynak Atölyesi’nde alan kursiyerler uygulama eğitimlerini Fiber Optik Atölyesinde gerçekleştirmelerinin yanında belirli periyotlarla çeşitli fabrikalara götürülerek pratik yapmaları sağlanıyor. Eğitimler çerçevesinde hem üretim hem sistem hem de saha çalışmalarında ara elaman olarak çalışacak elamanlar titizlikle yetiştiriliyor. 

150 KİŞİ KURSİYER OLMAK İÇİN BEKLİYOR

Branş bu eğitim döneminde de büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar hem ücretsiz hem de alanında uzman eğitmenlerin görev yaptığı Fiber Optik Branşı’nın kursiyeri olmak için başvurularını yaptı. Halen 150 kişi Fiber Optik branşı kursiyeri olmak için sıra bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.