KO-MEK yeni adresinde

KO-MEK yeni adresinde

KO-MEK, Körfez İlçesi’ndeki vatandaşların yoğun olarak ilgi gösterdiği İlimtepe Kurs Merkezi’ni daha iyi şartlarda eğitim verebilmesi için yeni adresine taşıdı.

 Kurs Merkezi, yeni eğitim döneminde Alparslan Cad. No. 6 K. 2 adresinde bulunan İlimtepe Kültür Merkezi’nin orta kısmında faaliyet gösterecek.

Yeni Kurs Merkezi 600 metre karelik bir alanı kapsıyor. Kurs merkezi içinde 8 adet derslik bulunuyor. Teneffüslerde kursiyerlerin dinlenebilmeleri için oturma alanları da yer alıyor. Ancak pandemi koşulları gereği bu alanlar kapalı bulunuyor.  

BAŞVURULAR KO-MEK.ORG ADRESİNE

KO-MEK İlimtepe Kurs Merkezi’ndeki eğitimden ücretsiz olarak yararlanmak isteyen vatandaşlar, KO-MEK’in resmi internet sitesi olan www.komek.org adresi üzerinden kayıt yaptırabilir. Giyim üretim teknolojisi, Yiyecek içecek hizmetleri, Güzellik ve saç bakım hizmetleri, Kur’an- kerim (elif ba) okuma, Kur’an-ı kerim tecvidli okuma, Bilgisayar işletmenliği (operatörlüğü), El sanatları teknolojisi, Hereke ipek halı dokuma, Okuma – yazma, Su kabağı işlemeciliği, Minyatür halı dokuma, Sepet örücülüğü

2-889.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.