KO-MEK küçük ressama renk oldu

KO-MEK küçük ressama renk oldu

KO-MEK, annesinin yardımıyla kendilerine ulaşarak boya ve fırça takımı isteyen minik ressam Sare’nin çağrısını cevapsız bırakmadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) geleceğin ressamlarına da destek oluyor. Birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alarak başarılı çalışmalar yürüten KO-MEK, annesinin yardımıyla kendilerine ulaşarak boya ve fırça takımı isteyen minik ressam Sare’nin çağrısını cevapsız bırakmadı.  

 

ŞOVALE, BOYA VE FIRÇALAR KO-MEK’TEN

KO-MEK Vefası ile Türkiye’nin dört bir yanında binlerce kalbe dokunan KO-MEK, bu kez resim yapmasını çok seven ama şövale ve fırça takımı almakta güçlük çeken 7 yaşındaki Sare Tütüncü’ye destek oldu. Sare’nin çağrısını cevapsız bırakmayan KO-MEK minik ressama şövale, boya ve fırça takımı hediye etti. Hediyelerini büyük bir titizlik ve heyecanla açan Sare daha sonra şövalesini kurarak yarım bıraktığı resimlerini tamamlamak için çalışmalara başladı. 

 

10 PARMAĞINDA 10 MARİFET

Adeta 10 parmağında 10 marifet olan Sare, resimle birlikte kitap okumayı ve yazmayı da çok seviyor. Daha okuma yazmaya yeni başladığı dönemde annesine adadığı bir kitap yazmaya başlayan Sare, kısa sürede kitabı bitirerek baskıya verdiğini ve yayınlandığını da belirterek, bu alanda da iddialı olduğunu ifade ediyor. Resim ve edebiyat alanında kendisini geliştirmek isteyen Sare, çalışmalarına artık KO-MEK’in de desteğiyle hız vereceğini belirtti.

 

ONLİNE BAŞVURU İÇİN

Siz de 12 ilçede 43 kurs merkezinde verilen eğitimlere katılmak için www.komek.org adresinden online kayıt yaptırarak istediğiniz branşta eğitim alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.