KO-MEK Çayırova sergisi açıldı

KO-MEK Çayırova sergisi açıldı

 “KO-MEK’LE Gönülden Renkler” sloganı ile ilçe sergilerinin açılışını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları,...

 

“KO-MEK’LE Gönülden Renkler” sloganı ile ilçe sergilerinin açılışını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları, Çayırova İlçe Sergisi’ni açtı. Her ilçede farklı renkleri ön plana çıkaran KO-MEK, Çayırova İlçe Sergisinde bu kez “Turuncu” renk ön plana çıkartıldı. Yüz yıllık motiflerin dile geldiği sergiyi ziyaret eden vatandaşlar, hazırlanan 80’ler köşesi ile anılarını tazeledi. Sergide ayrıca “Kadına Şiddete Dur de” köşesi de ziyaretçiler tarafından oldukça ilgi gördü.

Çayırova İlçe Sergisi’ ne Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci,Çayırova ilçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Halk Eğitim Müdürü Kadir Dikmen, temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda kursiyer ve vatandaş katıldı. Açılış öncesinde Oyuncu Anne Şermin Yaşar “Mutlu Oyunlar Mutlu Çocuklar” konulu semineri ile vatandaşlarla buluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.