KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, “Covid-19 Aşısını Oldum”

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, “Covid-19 Aşısını Oldum”

Kocaeli Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı öncesi söz alan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti tarafından KKTC’ne gönderilen Covid-19 aşısı nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı öncesi söz alan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin  Tatar, Türkiye Cumhuriyeti tarafından KKTC’ne gönderilen Covid-19 aşısı nedeniyle  Türkiye Cumhuriyeti yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, “Covid-19 aşısını yaptırdım. Kendimi gayet iyi hissediyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Tatar, dünyada aşı mücadelesi ve rekabeti varken, Türkiye Cumhuriyeti’nden gelen aşılar sayesinde KKTC ‘de aşılamanın başladığını kaydetti.
Avrupa Birliği’nden gelecek aşıları da ülkemizin alacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “AB’den gelen aşıları alacağız. Bu konuda polemik yaratmak doğru değildir. Bu insani bir konudur” diye konuştu.

KKTC’nin özellikle bir turizm ülkesi olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar , “Şu anda 25 bin olan yatak kapasitesini 50 bine çıkartma hedefini yakalamalıyız “diyerek Sanayicilere Kıbrıs a davet ederek yatırım ve konut sahibi olmaları konusunda çağrıda bulundu.

 

toplanti.png

 

kso-001.jpg

                                                                                                                                      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.