Kızlar basketbol 14 ve 16’da Kocaeli Zirve şampiyon!

Kızlar basketbol 14 ve 16’da Kocaeli Zirve şampiyon!

2021-2022 Kocaeli Kızlar Basketbol sezonu U-14 ve U-16’larda dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. Kocaeli Zirve Spor Kulübü hem 14 hem de 16 yaş grubunda Kocaeli şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Kocaeli Kızlar Basketbol sezonu U-14 ve U-16’larda büyük heyecan tamamlandı. U-14’te Kocaeli şampiyonu Kocaeli Zirve olurken ikinci Kocaeli Basket ve üçüncü ile Çayırova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü oldu. 16’da da şampiyonluğu Kocaeli Zirve elde etti, ikinci sırada Karamürsel Açı Gençlik, üçüncü sırada da Kocaeli Basket takımları yer aldı.

 

PROTOKOL TAKDİM ETTİ

14 ve 16 yaş gruplarında ilk 3 sırada yer alan takımlarımıza kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Spor Şube ve İzmit İlçe Müdürü Engin Yaşar, Sicil Lisans Şube Müdürü Samet Atilla ve Eğitim Şube Müdürü Ömer Ataç takdim ederek takımlarımızı üstün mücadelelerinden ötürü kutladı.

 

BALIKESİR VE SAKARYA’YA GİDİYORLAR

U-14’te ilk iki sırada yer alan takımlarımız Kocaeli Zirve ve Kocaeli Basket 8-12 Şubat tarihleri arasında Balıkesir’de, U-16’da ilk iki sırada yer alan takımlarımız Kocaeli Zirve ve Karamürsel Açı Gençlik takımları ise 22-26 Şubat tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenecek olan bölge şampiyonalarında ilimizi temsil edecekler. Basketbol İl Temsilcisi Serkan Dağdelen bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek takımlara başarı diledi.

 

U-14 KIZLAR İLK ÜÇ SIRA

1.KOCAELİ ZİRVE SK

2.KOCAELİ BASKET SK.

3.GENÇLİK HİZMETLERİ SK ÇAYIROVA

 

U-16 KIZLAR İLK ÜÇ SIRA

1. KOCAELİ ZİRVE SK

2. KARAMÜRSEL AÇI GENÇLİK

3. KOCAELİ BASKET SK

 

manset-2-132.jpg

 

manset-3-076.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.