Kızılcahamam kampında sona doğru

Kızılcahamam kampında sona doğru

Kocaelispor 2.etap Kızılcahamam kampında sona yaklaştı, etap kapsamında 3 hazırlık maçı tertipleyen yeşil siyahlılarımız, Cuma günü kampı noktalayacak

TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. Kızılcahamam kampını Cuma günü noktalayacak olan yeşil siyahlılarımız bu etap kapsamında 3 deneme maçına çıktı. Kampın ilk haftasında Adıyaman FK ile yaptığı antrenman maçı ile altyapı ve genç futbolcularını test eden teknik heyet, Düzcespor ve Arnavutköy Belediyespor ile yapılan hazırlık maçlarıyla da yeni takımını sahada gördü.

 

HAFTA BAŞINDA BOLU’DAYIZ

Yeşil siyahlılarımız 12 günlük Kızılcahamam kampında Cuma günü son antrenmanını yapacak ve takım 2 günlük hafta sonu iznine çıkacak. 8 Ağustos Pazartesi günü ise futbolcular Bolu Koru Otel’de toplanarak kampa girecek. 3.etap Bolu kampı ise 19 Ağustos’ta tamamlanacak. Temsilcimiz ardından 28 Ağustos tarihinde oynanacak ilk maça kadar çalışmalarını Körfez Brunga Tesisleri’nde sürdürecek. Teknik adam Fırat Gül ve öğrencileri, hazırlık kampını verimli geçirerek sezona mutlu başlamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.