Kızılay Haftası kutlandı

Kızılay Haftası kutlandı

Türk Kızılay Gebze Şubesi 29 Ekim-4 Kasım arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde etkinlik düzenlendi.

Programa Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Türk Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tuncel, Kocaeli Büyükşehir belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, birim müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
ÇALIŞMALARI ANLATTI
 Etkinlikte açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tuncel şunları aktardı; “Kızılay Gebze, uzun yıllardır ilçe halkına hizmet etmektedir.  Yıl boyunca ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine erzak dağıttık. İhtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunduk. Kurban etlerini, ihtiyaç sahiplerimize dağıtmaktayız. Gebze şubesi olarak, halkımızın desteğiyle kurumumuzun faaliyetlerine destek sunmaktayız”dedi.
CANA CAN KATAN KURUM
Başkan Büyükgöz ise yaptığı  konuşmada,  “Kızılay deyince akla kan geliyor. Kan varsa can devam edecek demektir. Kanın oluşmasında da gıda ve yiyecek lazım. Kainatı yaratan rabbimiz varlıkların sağlıklı yaşaması için sebepler oluşturuyor. Kızılay da bu aşamada cana can katan faaliyetleri sürdüren bir kurumumuzdur. Gönüllü olarak, canla başla bu konuda hizmet üreten Kızılay gönüllerine şükranlarımızı sunuyoruz. Çaba göstermeye, cana can katmaya hep beraber devam edeceğiz” dedi. 
Tuncel, Büyükgöz’e plaket takdim ederken, program çeşitli etkinliklerle devam etti.2-410.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.