Kızılay Başkan Karabacak’a teşekkür etti

Kızılay Başkan Karabacak’a teşekkür etti

  Darıca Kızılay Şube Başkanı Nusret Oliger ve yönetim kurulu üyeleri Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek...

 

 

Darıca Kızılay Şube Başkanı Nusret Oliger ve yönetim kurulu üyeleri Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek kuruluş aşamasında verdiği destek ve katkılardan dolayı kendisine teşekkür ettiler. Ülke genelinde 750’ye yakın şubesi bulunan Türk Kızılayı’nı Darıca’da da en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını ifade eden Oliger güçlü bir yönetim oluşturduklarını ifade ederken, Başkan Karabacak’ın da kendilerine her konuda destek olduğunun altını çizdi.

KIZILAY’A YARDIM ASLİ GÖREVİMİZ

Başkan Karabacak ise kısa süre içinde yapılanmasını tamamlayarak hizmete giren Kızılay Darıca Şubesi’nin önemli çalışmalara imza atacağından şüphesi olmadığının altını çizerken, yaklaşık 145 yıldır dünyanın her noktasında ihtiyaç sahibi insanlara Türk Milleti’nin yardımlarını uzatan Türk Kızılayı’nın Darıca Şubesi’nin de ihtiyaç sahibi olan herkese yardım elini uzatacağını ifade ederek ,“Darıca Şubemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum, sizlere de ekibinizle birlikte başarılar diliyorum.” diyerek nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.